CULISE. Iubita fostului selectioner al Angliei, suedezul Sven Goran Eriksson, are o poveste socanta. "Averea" a descoperit ca Ruxandra Galeriu, nepoata a renumitului teolog, care azi este cantareata de cabaret, a ramas orfana de mama, dupa ce aceasta a murit de cancer si ca a mai fost casatorita.

De altfel, Ruxandra si sora ei geamana, Beatrice, au marturisit ca au imbratisat cariera muzicala in memoria mamei lor.

Pe tata, surorile Galeriu par sa-l fi sters din trecut! Reporterii nostri au aflat insa ca acesta traieste si ca are un regret: faptul ca Ruxandra si Beatrice s-au departat de el. Altfel, nici cu un unchi, care locuieste pe Calea Mosilor, fetele nu mai tin legatura. Rareori, ii mai telefoneaza bunicii din partea tatalui. Intre cele doua surori diferenta de varsta este de doar 30 de minute, iubita lui Sven Goran Eriksson fiind "mezina". Din informatiile noastre, Ruxandra, actuala iubita a lui Eriksson, a mai fosta casatorita. Mariajul nu ar fi tinut nici un an. Ruxandra a divortat si a parasit Romania. Acum, este in bratele unuia dintre cei mai bine platiti antrenori de fotbal din intreaga lume.

Socrul lui Beatrice, seful ansamblului "Doina"

Cumnatul Ruxandrei, Danny Cioaca, cel care le si impresariaza pe fete, a emigrat in China pe urmele tatalui sau, care a fost conducatorul ansamblului "Doina". Tot el a fost cel care a pus bazele formatiei "The Twins and Young generation", azi o trupa cunoscuta in Marea Britanie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.