GUSTURI. Cele doua vedete s-au distrat la "Million Dollars", un local al manelistilor din Capitala, in compania unor moldoveni de peste Prut.

Nedespartite in ultima vreme, Ileana Lazariuc si Lili Sandu nu rateaza nicio ocazie de a se distra. Cele doua prietene si-au schimbat intre timp si gusturile, renuntand la localurile de lux in favoarea unora rau famate. Vedetele au fost, saptamana trecuta, la "Million Dollars", un club din Piata Muncii din Bucuresti.

"Groapa" fotbalistilor

Frecventat de iubitorii de manele, dar si de fotbalistii nabadaiosi atunci cand au chef sa fie exclusi din lot, localul nu are poate cea mai buna reputatie. Se pare ca si-a mai pierdut din "stele" de cand a fost scos de sub aripa protectoare a lui Nutu Camataru. Pentru ca s-au aventurat la distractii cu lautari in acest club, mai multi jucatori, si-au pus carierele in pericol. Cele mai reprezentative exemple sunt cele ale lui Gabi Tamas si Dorin Semeghin, care a si incasat o bataie memorabila in localul amintit. Prima care si-a facut curaj sa patrunda in "Templul manelelor" a fost Ileana Lazariuc, care si-a facut aparitia in local cu o zi inaintea prietenei sale.

Antren cu Babulica

Miercuri dimineata, vedeta, acompaniata de prietenii ei din Republica Moldova, a iesit in jurul orei 5 de la "Million Dollars", unde s-a delectat cu repertoriul manelistului Babulica, "cumatrul" lui Vali Vijelie, care sustine seara de seara un microrecital live. Impresionata probabil, bruneta a revenit si a doua zi, de aceasta data si cu amica ei, Lili. Se pare ca hitul momentului la "Million Dollars" este piesa "Maimutoiul tau de plus". Localul este frecventat de multi manelisti precum Mihai Namol, Stefan de la Barbulesti si Dorel de la Popesti, care iau parte, fara voia lor, la conflictele ce izbucnesc intre clienti aproape in fiecare dimineata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.