SNOBISM. Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, are o problema cu echipa care ii asigura machiajul si coafura de studio.

De cate ori i se pare ca nu arata conform standardelor personale, vedeta o gaseste tap ispasitor. Potrivit surselor, atunci cand intra in conflict, Simona Patruleasa le vorbeste cu o superioritate mult peste nivelul ei. De curand, Patruleasa a avut o altercatie cu fetele de la machiaj, nemultumita fiind de cum a aratat pe monitor. Conform firii sale, aceasta nu le-a crutat cand a iesit din studio. Stirista le-a strigat vrute si nevrute si nu le-a dat nici o sansa sa se apere.

Ton taios si multa sfidare

Apogeul, insa, a fost atins in momentul in care bruneta a aruncat pe un ton taios afirmatia: "Bikinii mei valoreaza mai mult decat tinuta voastra de Revelion!". Problema este ca remarca cu pricina nu a venit in urma unei provocari din partea vreunei machioze sau coafeze, ci pur si simplu din snobismul si egocentrismul prezentatoarei, care pana nu demult preda la clasele primare in Ramnicu Valcea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.