Sarbatorindu-si la Snagov implinirea unei virste venerabile, Iuliana Marciuc si-a invitat toti prietenii. Nu putea lipsi, de la petrecere, inevitabilul ei iubit, Adrian Enache.
Acesta i-a adus cadou un imens buchet de flori si parfumul preferat. Fiul celor doi a fost extrem de cuminte si nu le-a facut probleme parintilor sai, dormind neintors toata noaptea. Porumbeii au putut dansa in intimitate mai multe ore, iar artistul i-a promis a nu stiu cita oara ca va divorta si o va lua de nevasta.

Dar a doua zi a plecat din nou la sotia sa, Corina, si la fiica lor. Pina se va gindi daca sa divorteze sau nu, probabil ca Iuliana va ajunge fata batrina, in baston. Cintaretul se lauda peste tot cit de tare este el, ca exista doua femei in viata lui si ca, astfel, se simte extrem de barbat! Iuliana a pus piciorul in prag si i-a spus ca daca nu o va parasi pe sotia lui, va rupe legatura.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.