La aproape cinci luni de la nasterea micutei Shiloh Nouvel, actrita Angelina Jolie asteapta un alt copil, dupa cum a marturisit unor prieteni apropiati. In plus, unele reviste mondene americane au fotografiat-o imbracata in vesminte mai largi si mai comode, ceea ce constituie o alta dovada a faptului ca este gravida din nou.

Acum aproximativ doua luni, ea anuntase ca de-abia asteapta sa mai creasca Shiloh, pentru a se putea intoarce pe platourile de filmare. Iata insa ca planurile i-au fost date peste cap, dar, spun apropiatii cuplului Jolie-Pitt, acest al doilea copil va detensiona, cu siguranta, atmosfera incarcata dintre cei doi actori. Intr-adevar, Angelina a suferit mult timp de depresie post-natala, perioada in care i-a cam facut zile fripte lui Brad. Pentru a scapa de "cicalelile" ei, Brad a "fugit" pe platourile de filmare de la "Ocean`s 13". Deocamdata, el nu a facut niciun comentariu referitor la faptul ca familia i se va mai imbogati cu un membru.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.