AMOR SECRET. Cantareata de cabaret Ruxandra Galeriu, nepoata renumitului teolog, are o relatie de cateva luni cu fostul selectioner al Angliei, antrenorul Sven Goran Eriksson.

Idila lor a mers o vreme in paralel cu relatia oficiala pe care suedezul o are de ani buni cu avocata Nancy Dell'Ollio.

Destinul celor doua nepoate gemene ale parintelui Constantin Galeriu, Ruxandra si Beatrice, pare sa fie marcat de dezvaluirile incendiare ale caror protagoniste sunt o data la cativa ani. Dupa ce au socat opinia publica romaneasca, dezvaluind la sfarsitul anilor '90 ca sunt cantarete de cabaret si ca au de gand sa practice in continuare aceasta meserie, in ciuda faptului ca bunicul lor era un om al Bisericii, acum le-a venit din nou randul sa intre in vizorul presei. De mai multe luni, Ruxandra Galeriu este amanta secreta a fostului selectioner al echipei nationale de fotbal a Angliei, Sven Goran Eriksson. Idila lor a fost demascata de reporterii saptamanalului "News of the World", care i-au surprins pe cei doi in ipostaze tandre. Ruxandra si sora ei locuiesc de mai multi ani in Anglia si au o trupa de cabaret intitulata "Young Generation and the Twins".

Lipsite de talent

Bruneta l-a cunoscut pe antrenor in Dubai, in luna ianuarie, la hotelul Burj Al Arab. Potrivit publicatiei britanice, Eriksson a venit si in Romania pentru a o vedea, fiind asteptat la aeroport de cumnatul Ruxandrei, Dani Cioaca. Ruxandra si Beatrice au fost eleve ale Scolii Populare de Arta, la clasa Mihaelei Runceanu. Surse din lumea muzicala sustin ca erau lipsite de talent, motiv pentru care, se pare, nu si-au finalizat nici studiile, plecand peste hotare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.