PRIORITATE. Cantareata Delia Matache a fost trecuta pe lista de asteptare de compozitorul Marius Moga, prea ocupat sa compuna pentru Adela Popescu piesele care ilustreaza coloana sonora a noii telenovele de la Acasa TV.

Stiut fiind faptul ca inainte de a se lansa ca actrita, Adela Popescu a cochetat serios cu muzica, producatorii telenovelei "Iubirea ca in filme" s-au gandit ca si in acest an, blonda sa interpreteze piesele de pe coloana sonora a serialului. Si ca sa aiba un as in plus in maneca, cei de la Acasa TV au apelat la Marius Moga, cel care a realizat piesa de generic a serialului de la Antena 1, "Secretul Mariei", melodie care a si devenit hit.

Dat fiind noul angajament, "Micul Mozart", cum este poreclit Moga, a fost mult prea ocupat sa mai compuna si pentru alti artisti, asa cum este cazul Deliei.

Cantareata s-a tot plans in aceasta vara pe la mai toate emisiunile TV in care a aparut ca Moga o tot amana cu compozitiile, fapt care ii incurca rau programul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.