Este un fapt evident ca cele trei gratii blonde care compun format ia Trident au ajuns celebre mai mult datorita imaginii sexy cu care s-au lansat pe piata muzicala si a amanuntelor picante privind viata lor amoroasa.
De acest fapt sunt si fetele constiente, ele recunoscand ca look-ul afisat in concerte si atentia indreptata asupra vietii lor private au fost factorii care au generat interesul publicului pentru ele. Astfel, mezina trupei, Roxana, desi le neaga vehement, pare sa fi avut cele mai multe relatii, cu diversi oameni din showbiz. Cea mai recenta dintre acestea este idila a carei protagonista a fost alaturi de Dinu Pescariu. Loredana este deseori vazuta in compania lui Claudiu Patrascu, fostul iubit al Soranei de la A.S.I.A., iar Andreia, cea mai batrana din trupa, a avut, recent, o relatie cu fiul fostului tenisman Ion Tiriac, care, dupa despartirea de Ileana Lazariuc, nu mai avusese nici o iubita oficiala.

Despre cei doi se stie ca, in ciuda impotrivirii lui Tiriac senior, s-au logodit, cu tot tacamul, cu petrecere si cu inel cu diamant, se pare insa ca Andreia si-a indreptat atentia inspre altcineva.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.