Desi este realizatorul unei emisiuni cu si "Din dragoste", Mircea Radu a tinut intotdeauna presa la distanta cand a venit vorba de viata lui amoroasa.

"Cupidonul" Antenei 1 a avut parte anul acesta insa de o vacanta deosebit de romantica, pe care a petrecut-o tocmai in Tenerife, o exotica insula spaniola, cea mai mare dintre cele sapte Insule Canare din Oceanul Atlantic, situata chiar langa coasta Africii.

Mircea a petrecut acolo nu mai putin de doua saptamani, si se pare ca nu a fost de unul singur. Surse din anturajul vedetei de la Antena 1 au dezvaluit ca Mircea a fost insotit de aceasta data, insa nu a povestit nici colegilor despre ce persoana este vorba. In cele doua saptamani petrecute in Tenerife, Mircea a stat la plaja, s-a bronzat foarte tare, a inchiriat chiar si o masina cu care a cutreierat locurile de vis ale insulei si s-a odihnit pentru a fi cat mai in forma pentru noul sezon "Din dragoste". Dupa intoarcerea din vacanta, Mircea a si plecat cu Caravana "Din dragoste" prin tara pentru a descoperi alte povesti interesante. Noul sezon al emisiunii va debuta in forta la Antena 1 pe 5 septembrie, iar realizatorul spera sa aiba parte de audiente la fel de mari ca si pana acum.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.