AFACERE. Gina Pistol si-a facut debutul in cinematografie intr-un rol care dezvaluie multe, pe bani putini. In cele patru zile de filmare in care s-a lasat imortalizata aproape goala, vedeta a castigat aproximativ 700 de euro.

In pelicula "Margot" care a avut premiera, vineri seara, regizorul Ioan Carmazan a ales-o pe Gina sa interpreteze rolul Ioanei, o studenta lipsita de inhibitii care alearga numai dupa barbati cu bani. Intr-una dintre scene, ea iese de la dus acoperita partial cu un prosop, oferind cinefililor un bonus vizual.

Cu toate ca a dezvaluit mai mult decat alte actrite, blonda s-a multumit cu cateva sute de euro, desi onorariul perceput revistelor pentru barbati este mult mai mare. Asta deoarece a fost debutul ei intr-un film de lungmetraj, un angajament care i-ar putea aduce pe viitor oferte mult mai avantajoase.

Proaspat demisionara

Filmarile la care a participat vedeta au durat numai patru zile, iar pentru cele mai multe scene, Gina a venit cu garderoba de acasa. In mod normal castingul pentru o zi petrecuta pe platou porneste de la 100 de euro in cazul debutantilor. Potrivit surselor, blonda a primit in jur de 175, ca spor de notorietate.

Cu toate ca decisese sa se retraga din showbiz, Gina nu a putut sta prea mult timp departe de lumina reflectoarelor.
Recent, blonda si-a inaintat demisia din postul de asistent-manager pe care il detinea in cadrul unei firme vestimentare. Motivul? Slujba ii ocupa tot timpul, fapt care a determinat-o sa refuze doua oferte din partea Pro TV-ului. Desi a ratat grila de toamna, ea are planuri serioase de relansare. De data asta pe cont propriu. Blonda intentioneaza sa-si deschida o firma specializata in organizarea de evenimente.

Cel care-i va tine isonul si o va ajuta cu sfaturi este chiar iubitul ei, Nicola. Cu toate acestea, Gina nu-l va accepta niciodata ca asociat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.