Dupa ce s-au facut remarcate in show-biz cu ajutorul... posterioarelor dezgolite generos, cele trei gratii blonde de la Trident aproape ca au socat publicul, anul acesta, la Festivalul de la Callatis cand au aparut foarte imbracate, basca faptul ca au mai incercat sa cante si live.

Cu riscul ca prestatia trupei sa treaca de acum inainte drept stearsa, fetele au decis sa cam renunte la vestitii blugi decupati in zona posteriorului, si de aceea ii mai imbraca foarte rar in concerte. In acest week-end, Roxana, Loredana si Andreea vor pleaca in Bulgaria, unde intentioneaza sa cante din nou live.

Roxana, ce v-a determinat sa renuntati la blugii cu vedere... la spate? V-ati schimbat definitiv vestimentatia?

Nu chiar definitiv, mai purtam inca blugii rupti, dar mai rar. La Callatis am vrut sa demonstram ca putem avea si o imagine serioasa, mai ales ca lumea nu se astepta ca noi sa venim atat de... bine imbracate. Cu atat mai putin nu se astepta nimeni sa putem canta live.

Cine se ocupa de noua voastra imagine?

Am lucrat cu Rita Muresan in ultima vreme. Stilista noastra este Roxana Butnaru, iar Mihai Albu ne-a creat incaltamintea. De asemenea, am mai apelat pentru sfaturi si la Romanitza.

Ati luat lectii de canto special pentru aparitia din festival?

Nu, am luat niste lectii de canto inainte de a lansa trupa. Noi am stat sase luni in "cantonament" inainte sa ne lansam pe piata. Acum ne pregatim singure, acasa.

Inteleg ca v-ati mutat de curand impreuna...

Da, acum locuim toate trei intr-un apartament spatios de trei camere din centrul Capitalei. Pot sa spun ca suntem ca trei surori, de fapt suntem ca o familie. Nici nu ma asteptam sa ne intelegem asa de bine. Eu cu Andreea ne cunoastem mai de mult, faceam canto la Cluj impreuna. Pe Loredana am gasit-o mai tarziu cand ne-am decis sa facem trupa, la initiativa managerului nostru Matei Miko.

De la lansarea voastra ati tot fost cuplate cu barbati celebri de catre presa de scandal. Aveti prieteni?

Eu una nu am prieten. Sunt mult prea ocupata acum. Noi avem spectacole in fiecare week-end. Or, un barbat nu prea suporta ca iubita sa nu fie langa el mai ales in week-end. Plus ca nu prea ne mai facem prieteni pentru ca sunt gelosi. Cu toate zvonurile din ziare si cu ce program avem, e greu sa ne gasim pe cineva. Eu chiar am avut probleme in acest sens. Inainte sa facem trupa aveam mai mult timp pentru viata noastra personala. Nu ne deranjeaza insa faptul ca nu prea mai avem timp pentru noi, mai ales ca ne-am dorit mult sa facem aceasta trupa si am luat treaba in serios. Nu a fost o joaca.

Cum a fost la nunta sotilor Columbeanu? V-a impresionat?

A fost o nunta speciala. A fost prima nunta la care nu am auzit muzica populara. Noi ne-am distrat foarte bine, am dansat tot timpul cu Monica si am si cantat la final, desi nu eram in program, insa ne-au cerut invitatii. A fost un week-end plin, pentru ca a doua seara am mers si la nunta lui Lautentiu Duta la Constanta. Acolo a fost o nunta mai obisnuita, s-au ascultat toate genurile de muzica, inclusiv muzica populara. Au fost insa foarte multi artisti si ne-am distrat in familie, cum s-ar zice.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.