Zilele acestea, vedeta Pro TV, Roxana Ciuhulescu, s-a intors din America, unde a fost in vacanta, timp de 14 zile, pentru a lua cateva lectii de scufundari. Ea a locuit pe una dintre cele mai exotice insule, Kona, si a profitat de frumusetea locului pentru a face cat mai multa plaja si sport.
Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania nu a ratat nici una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, si anume scufundarile. Mai mult, Roxana s-a incumetat sa inoate noaptea alaturi de rechini. Cea mai mare curiozitate a mea a fost sa vad Manta Ray, o forma neevoluata de rechin, o creatura ciudata si, totodata, simpatica si jucausa, cu care am avut ocazia sa inot, a declarat prezentatoarea tv. Roxana a profitat de frumuset ea locului si a facut si scoala de scafandri, pe care a absolvit-o cu nota maxima. Si cum din orice vacanta, nu sunt excluse peripetiile, vedeta a avut parte, de unele aventuri, mai putin placute.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.