Cosmina Pasarin, una dintre fostele vedete ale Pro TV-ului, postul care de fapt a si lansat-o, va aparea din toamna pe micile ecrane intr-o noua emisiune.
Asa cum ATAC anunta, in exclusivitate, in urma cu cateva saptamani, apetisanta bruneta va fi gazda unui show de divertisment, de data aceasta la Antena 1. Surse din interiorul televiziunii au marturisit ca fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV a batut palma cu postul din Baneasa pentru o suma la fel de frumoasa ca cea pe care o incasa pentru aparit iile golase la televiziunea care a facut-o vedeta. Salariul pe care aceasta urmeaza sa-l primeasca lunar se invarte in jurul cifrei de 4.000 de euro.

Initial, Pasarin ar fi trebuit sa prezinte stirile sportive, si sa faca echipa cu o alta bruneta sexy, Simona Patruleasa. Doar ca aceasta din urma a fost cea care s-a opus, surse din interior marturisindu-ne ca iubita lui Sabin Ivanof ar fi descris-o in cuvinte jignitoare pe Cosmina, in momentul in care a aflat ca e pe punctul de a-i face concurenta, pe sticla. Motiv pentru care, pentru Pasarin care semnase deja cu postul din Baneasa s-a creat special o emisiune, aceasta fiind transferata de la sport la divertisment fara a juca macar o zi alaturi de Patruleasa.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.