Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, este din ce in ce mai curtata de producatorii unor seriale care urmeaza sa apara pe piata in noul sezon. Dupa ce a impresionat placut publicul prin aparitiile sale pe podiumurile unor festivale de moda, sau a unor petreceri private, mezina familiei Basescu surprinde din nou audienta.

Elena va juca in sitcomul Meseriasii, difuzat in fiecare seara de Pro TV. Fiica presedintelui a fost invitata sa apara drept guest star, alaturi de Tociu, Palade si Andreea Banica intr-unul dintre cele mai reusite seriale de comedie ale Trustului Pro. Nu cu mult timp in urma, Elena Basescu declara ca ar avea nevoie de lectii de specialitate sa poata juca intr-un film.

Sa joci intr-o pelicula este mult mai greu decat sa pozezi, spunea ea, dupa ce a realizat cateva pictoriale in anumite reviste de specialitate. Astazi insa, fiica presedintelui accepta oferta cunoscutului post de televiziune, mai mult, isi ia chiar si rolul in serios. Aparitiile sale se vor desfasura doar pe parcursul a doua-trei episoade si vor fi la fel de comice, precum restul personajelor din serial.

Curtata de Francis Ford Coppola

Talentul sau de scena se pare ca a fost observat si de alte nume importante, aflate in tranzit la noi. Nu cu mult timp in urma, celebrul regizor Coppola a fost la Bucuresti pentru filma rile peliculei Tinerete fara tinerete, dupa nuvela cu acelasi nume a lui Mircea Eliade.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.