"Esti ingerul meu" este titlul concertului pe care il vor sustine luni, la Sala Palatului, formatiile Directia 5 si Krypton. Partea leului din aceasta combinatie le revine celor de la Directia 5, care vor canta timp de doua ore si jumatate, interpretand 25-26 de piese. Si cum atat efort trebuie rentabilizat la maximum, in afara de banii scosi de pe urma vanzarii de bilete si ai celor obtinuti din dreptul de transmisie in direct acordat TVR-ului, Marian Ionescu & Comp. au hotarat sa puna si de un DVD, mai ales ca, daca tot s-a impamantenit Sfantul Valentin la romani, in pauza concertului se va incerca stabilirea recordul national la sarut simultan.

"Va fi un maraton al cantecului de dragoste, un maraton Directia 5. Formatia a beneficiat de un line designer de exceptie si de un sunet foarte bun. Din punct de vedere al sunetului si al luminilor va fi o reusita. Spectacolul are si un scenariu.
Un alt lucru in premiera este ca se va intra in direct, timp de 60 de minute, in partea a doua a spectacolului, in direct la TVR", ne-a spus Dan Maciuca, unul dintre producatorii showului.

Invitati peste invitati

"Concertul este diferit pentru ca avem invitati instrumentisti precum Petrica Andrei - pian si Catalin Milea - saxofon, alaturi de care am mai cantat, dar si instrumentisti cu care n-am mai cantat. Avem pentru prima data o formatie in deschidere -, ma bucur foarte mult ca formatia Krypton va fi prezenta in acelasi spectacol, mai ales ca sunt prieten de 13 ani cu Razvan Fodor, vocalul trupei", a explicat Cristi Enache, solistul trupei.
"Vom canta piese frumoase in prima parte a spectacolului, iar in cea de-a doua - cantece pe care le vom inregistra pe DVD. Practic, vor fi doua spectacole intr-unul singur. Va fi si o surpriza; o voce feminina de 24 de ani, careia nu-i divulg inca numele", a tinut sa sublinieze si Marian Ionescu, liderul Directiei 5.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.