Legendarul grup rock Uriah Heep a concertat la 26 august in incheierea Zilelor Aradului. Fundatia Phoenix, care l-a adus in Romania, intentioneaza sa organizeze un spectacol si la Bucuresti, in noiembrie.
Britanicii au fost incantati de cazare si masa si, lucru mai rar intalnit, de sonorizarea asigurata de "Sincron Music". La capitolul gastronomie, au apreciat in mod special micii, frigaruile, salata de vinete si branza, dar mai ales o palinca veche de 25 de ani si un vin adevarat, care i-au facut sa uite de Jack Daniel’s, Remy Martin si vinurile frantuzesti cerute prin contract. Varsta sau bunul-simt britanic i-au determinat sa cantareasca doar din priviri si din vorbe frumusetile feminine locale. Aradul li s-a parut patriarhal si… teutonic! Iar strandul… pitoresc.

Daca organizatorii si colaboratorii tehnici si-au facut treaba ca la carte, deplasarea grupului s-a lasat cu peripetii. Sositi cu avionul de la Londra, membrii trupei urmau sa fie preluati de la aeroportul din Budapesta si adusi la Arad cu un autocar de lux.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.