Frumoasa Ramona Badescu locuieste de mai bine de 14 ani in Italia. Aici, romanca noastra a facut o cariera frumoasa in domeniul televiziunii, dar si al filmului. Tot aici, Ramona s-a casatorit cu baronul Alessandro di Fornaro. Casnicia lor a scartait, din cauza geloziei baronului. Cei doi s-au despartit depunand imediat si actele de divort. Numai ca in Italia un divort este acceptat de religia catolica abia dupa trei ani de zile. Ramona a primit hotararea de divort mult-asteptata abia la finalul anului trecut. intre timp, Ramona Badescu l-a cunoscut pe Riccardo Piccionetti, in varsta de 35 de ani, un om de afaceri italian de care s-a indragostit pe loc. Riccardo Piccionetti e antreprenor in constructii, ca si tatal sau. Cei doi amorezi s-au cunoscut la inceputul anului 2003, in luna februarie, cu ocazia unei festivitati de motociclism unde se aflau ca invitati de onoare. Desi Ramona si Riccardo s-au gandit serios, de multe ori, la casatorie pana in acest moment, relatia lor nu s-a putut sfinti la biserica. Pentru cei doi, divortul Ramonei de baronul Alessandro di Fornaro a fost un obstacol. Decizia de divort i-a impiedicat sa faca nunta.

Acum nu le mai sta nimic in calea fericirii! Cei doi au decis sa se casatoreasca in vara acestui an, in functie de programul Ramonei. in privinta inelului de logodna, Ramona l-a primit in urma cu doi ani... Cei doi locuiesc de cativa ani impreuna intr-o localitate de langa Roma. Parintii Ramonei au fost la Roma de sarbatori, de unde au revenit in aceste zile. Ramona le-a oferit parintilor o excursie pe Mediterana, pe un vapor de lux. Ramona l-a prezentat parintilor pe iubitul ei in urma cu doi ani, la venirea in tara. Cu prilejul sosirii la Bucuresti, Giovanni Becali le-a aratat Ramonei si iubitului ei cateva vile ale fotbalistilor, printre care cea a lui Adrian Mutu. Riccardo, specialist in constructii, a ramas uimit ca in Romania o vila ca a lui Mutu a costat doar 350.000 de euro!

Filmeaza in Brazilia

Desi urma sa joace intr-o piesa de teatru, Ramona a abandonat pe moment atat acest proiect, cat si cariera de televiziune in Italia, pentru un show tv, "Music farm", in genul productiei de la Prima "Vino mama sa ma vezi", o productie italiana, dar realizata in Brazilia, urmand sa primeasca o suma fabuloasa de bani. Iata ca, dupa ce a colaborat cu Alain Delon intr-un clip publicitar pentru o retea de telefonie mobila, Ramona are ocazia sa lucreze cu fiul acestuia, Anthony Delon. "Music farm" se va filma la un conac vechi din secolul 19, situat intr-o localitate la 20 km de Rio de Janeiro. Alaturi de Ramona vor intra in competitie si alte celebritati italiene: Ugo Conti, Alessia Fabiani, Miriana Trevisan, Maria Scicolone, sora actritei Sophia Loren si top-modelul Jennifer Driver.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.