Taman cind se terminasera caldurile si ne mai linistiseram si noi, o noua intemperie ne-a lovit direct in cap: cica Teo pleaca de la PRO TV, unde cistiga mai mult de 27.000 de euro pe luna (deci, domnu’ Vintu, daca atita cistiga Teo, atunci acesta este ultimul meu text, adio!), la Dogan Media, adica la turcul ala care, fiindca-i cel mai tare in domeniul presei la el acasa, vine si-n Romania.

Sumele contra carora cica pleaca: 400.000 de euro prima de angajare si salariu de 40-50.000 de euro pe luna. Acum, problema e urmatoarea: oricit de multe zerouri ar fi la mijloc, nici plecarea asta nu-i atit de simpla. Teo se afla inca sub un contract cu PRO TV-ul, care zice ca, daca ea hotaraste sa se care, trebuie sa marce pe loc fostului angajator 250.000 de coco europeni, clauza care se datoreaza, probabil, crizelor financiare pe care fata i le-a facut lui Sarbu, de-a lungul vremii, la inceputul fiecarui sezon.

La ora la care am inchis noi editia, Teo se afla in vacanta si avea telefonul inchis, fapt care ne-a impiedicat sa luam legatura cu ea si s-o intrebam ce dracu’ face cu-atitia bani si daca Minune, Salam si ai lor au stiut vreodata pe cit malai era ea asa draguta si amabila cu ei. La aceeasi ora, a inchiderii editiei (da, domnii din tipografie, stiu, cam tirzie ora, da’ credeti ca mi-a fost usor sa-mi revin dupa ce am aflat toate sumele alea?), PRO TV-ul nu fusese inca instiintat de vreo intrerupere a contractului, ceea ce ne face sa ne inchipuim ca Teo inca isi mai face niste socoteli si ca are oaresce dificultati la transformarea sutelor alora de mii de euro in lei vechi.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.