In 1980, legendarul John Lennon a fost ucis de Mark David Chapman, un om care a spus ca era fan The Beatles. Culmea nu? Si mai ciudat este ca ucigasul a declarat ca era invidios pe succesul artistului?! Ei bine, dupa 26 de ani de la cumplitul asasinat, detaliile "de culise" din viata lui Lennon continua sa apara.
Ultima stire anunta ca vedeta trupei The Beatles a avut o aventura de o noapte, in anul 1963, cu Brian Epstein, managerul homosexual al trupei.

Informatia este furnizata de Hunter Davis, biograful oficial al trupei britanice, in volumul de memorii "Beatles, fotbalul si cu mine". In aceasta carte, Davis sustine ca Lennon i-a povestit la un moment dat de aventura pe care a avut-o cu Epstein la Barcelona. Biograful spune insa ca "John nu a fost homosexual, insa era destul de ciudat incat sa incerce orice macar odata". Potrivit lui Davis, aventura a avut loc in perioada in care prima sotie a artistului, Cynthia, abia il nascuse pe Julian, copilul lor. Din pacate, nici Lennon si nici Epstein nu mai pot confirma veridicitatea acestor informatii. Brian Epstein a decedat in 1967 in urma unei supradoze de droguri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.