REDUCERE. Manechinul care a contribuit la succesul clipului "Oficial imi merge bine", Aneta Parris, a perceput un tarif modic pentru aparitia ei nuda, datorita relatiilor de prietenie pe care cantaretii le au cu patronul agentiei la care lucreaza.

Dupa aparitia clipului pe piata, tot mai multa lume s-a interesat de protagonista care apare dezbracata si nu mica a fost mirarea tuturor sa afle ca nu este romanca. Numele ei este Aneta Parris, este din Cehia si are o cota destul de mare, gratie mai multor aparitii in clipuri internationale.

Cu toate acestea, baietii de la "Simplu" nu au intampinat dificultati in a o coopta si in materialul lor video. Pentru ca sunt prieteni cu patronul unei agentii de modelling pentru care lucreaza Aneta, cantaretii au reusit sa o "recruteze" rapid pe cehoaica la un pret de nimic.

Conform scenariului, frumosul model a acceptat sa apara nud in videoclip, cu toate ca rasplata a fost una destul de mica. Aneta are la activ si aparitia in videoclipul "Guilty" al trupei britanice "Blue". Si pentru ca scenariul clipului ii apartine lui Marius Moga, in clip au mai aparut, de asemenea fara pretentii financiare, si cateva vedete autohtone, care colaboreaza cu compozitorul: Anda Adam si Cream.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.