Daca nu prea aveti idei despre cum sa va petreceti Ziua Indragostitilor, va oferim noi cateva.
Inca din data de 8 februarie, Coca-Cola a dat startul unei serii de evenimente speciale, dedicate Zilei Indragostitilor, ce va tine pana pe 14 februarie. Azi, va avea loc petrecerea Brazilian Ice Party, in stilul carnavalului de la Rio, iar maine, in cadrul Love Show, ofiterul Starii Civile din Ice Park va oficia casatorii, valabile numai in interiorul ovalului de gheata. Chiar de Valentine’s Day, caravana Coca-Cola va porni pe traseul iubirii (Leu - Regie - Grozavesti - Eroilor - Opera - Unirii - Universitate - Piata Romana - Victoriei), invitand pe toti indragostitii la concertul Proconsul care va avea loc incepand cu ora 19.00, in Ice Park.

La Bucuresti Mall si Plaza Romania au loc concursuri de saruturi, karaoke, fotografii la minut, tombole cu premii, autografe din partea vedetelor din "Numai iubirea", precum si concerte sustinute de Pepe, Lucian Viziru, Laguna, Andra si Marcel Pavel.
Luni, la Brasov se va desfasura Valentine’s Day Party, un maraton de concursuri si probe pentru indragostiti. Seara se va incheia cu Valentine’s Party Live, in Club Gaijin Bar, cu un concert al trupei Compact. Pe partia Kalinderu din Busteni, maine si poimaine, perechile care vor alege sa-si petreaca "Week-end-ul iubirii" pe schiuri sau pe snowboard vor avea parte de nenumarate concerte si concursuri.

DOBROVOLSCHI TE CUPLEAZA

De Ziua Indragostitilor, Radio Guerrilla se ocupa de cei care nu s-au indragostit inca. Luni - pe 94,8 FM - se va desfasura actiunea "Guerrilla pentru doi", dupa o idee a lui Mihai Dobrovolschi "Imperechetorul", in urma careia cei mai putin sau deloc indragostiti pot deveni iubiti.
De-a lungul intregii zile, la semnalul sonor "Guerrilla pentru doi" ascultatorii sunt invitati sa sune la 337 29 29. Daca suna primul un barbat, acesta este luat in direct de catre DJ-ul de serviciu si imediat dupa aceea este invitata sa sune si femeia amatoare de indragostire. DJ-ul ii va lasa sa se cunoasca in direct. Pentru a se cunoaste si mai bine, cei doi vor fi premiati cu o excursie in doi la munte.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.