OCUPATA. Aflata la filmari in Carolina de Nord, vedeta Antenei 1 nu a reusit sa ajunga la timp in California, pentru a lua parte la botezul lui Paul Dylan, fiul Nadiei Comaneci.

Cu toate ca s-a numarat printre putinele personalitati care au avut privilegiul de a fi invitate la ceremonie, prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie", Mihaela Radulescu, nu a putut ajunge la botezul micutului Paul Dylan, din cauza filmarilor la pelicula "Fall Down Dead". Distanta mare si lipsa de timp au pus-o pe vedeta in imposibilitatea de a participa la evenimentul la care au mai luat parte si Arnold Schwarzenegger, Angela Gheorghiu, Gheorghe Hagi, Mariana Bitang si Octavian Belu.

Din pacate, Mihaela Radulescu a fost nevoita sa ramana in Carolina de Nord, statul in care au debutat filmarile pentru cea mai recenta productie semnata Jon Keeyes, in care mai este distribuita, ca al treilea nume pe afis, o alta romanca, si anume Monica Barladeanu.

Botezul fiului Nadiei Comaneci si al lui Bart Conner a avut loc, ieri, la Beverly Hills, nasii micutului Paul Dylan fiind Anastasia Soare si Paul Ziert, managerul fostei gimnaste.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.