La ora la care cititi aceste rinduri emisiunea "Plaja lui Maruta" de pe TVR 2 a iesit din grila, cel putin pina vara viitoare. Pacat, am observat ca se intimplau acolo lucruri interesante. De pilda, am vazut o parte din editia care a avut-o ca invitata pe Cristina Rus, fosta componenta a trupei Blondy, deci fosta colega a Andreei Banica, cu care nu se afla, la ora actuala, in relatii prea bune. Si Cristina Rus a facut urmatoarea chestie interesanta: si-a aratat chilotii.

Cum adica si-a aratat chilotii? Simplu, ce credeti ca-i o treaba asa dificila? Avea o rochita foarte scurta (si in dungi, da’ asta nu cred ca-i relevant) si, la un moment dat, cum statea ea cu piciorul sting peste dreptul (sau invers), a amortit si a simtit nevoia sa-l puna pe dreptul peste stingul (sau invers), moment in care i s-au vazut, pret de doua secunde, chilotii (negri, da’ iarasi nu cred ca-i relevant). Doua secunde in televiziune inseamna mult, ceea ce m-a facut sa interpretez situatia intr-un mod oarecum mai complicat, dar deosebit de logic. Asadar, amintiti-va, va rog, celebra poza a Andreei Banica in care i se vedeau chilotii, atit de bej incit toata lumea a crezut ca nici nu-i are.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.