Se stie ca multe dintre vedetele noastre afiseaza tinute ale unor marci celebre. Unele fac calatorii aeropurtate pentru a-si achizitiona ultimele creatii ale unor designeri de renume. Altele se multumesc sa achizitioneze ultimele facaturi aduse la botul calului de catre vanzatori ambulanti care, de cele mai multe ori, ii insala spunandu-le ca sunt originale, luate de afara de la baieti descurcareti care n-au platit nimic pe ele si le dau la jumatate de pret. Anda Adam pare una dintre vedetele comode.

Aflata la salonul de infrumusetare din zona Stefan cel Mare, al carei patroana este, vedeta a fost surprinsa de catre paparazzi ATAC iesind la cumparaturi impreuna cu angajatele sale. Cantareata a dovedit ca are, pe langa simtul practic, si spirit altruist, sfatuindu-si angajatele ce sa cumpere, impartasindu-le si acestora din cunostintele sale vaste in ceea ce priveste trend-ul in moda. Acestea au tinut cont de parerea patroanei. Doar e vedeta, nu? Drept urmare, fetele si-au umplut bratul cu haine neprobate, din portbagajul Matiz-ului, facandu-i safteaua vanzatoarei ambulante.

Anda a riscat cam mult cumparand din portbagaj si in plina strada, in loc sa mearga la magazin. In primul rand, ca a aruncat banii pe lucruri care se vor duce dupa prima spalare, iar in cel de-al doilea, poate mai important decat primul, statutul ei de vedeta se va sifona, cel putin in ochii lumii mondene, care nu va mai crede ca D&G-ul care il poarta este original.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.