Andreea Banica a fost intotdeauna o vedeta cu mare priza la publicul masculin, iar odata cu despartirea de Cristina Rus si destramarea trupei Blondy, cantareata pare sa fi urcat cu repeziciune pe culmile succesului, lasand-o usor in urma pe fosta ei colega si castigandu-si si mai multi fani.
Andreea Banica a declarat, in nenumarate randuri, ca este foarte multumita de modul in care a evoluat pe plan profesional, dar ca si mai fericita o face relatia pe care o are, de 13 ani, cu managerul sau, Lucian Mitrea. Cu toate astea, Andreea este constienta ca fizicul ei apetisant, cu alura de Playboy, atrage numerosi admiratori de sex masculin. Printre acestia se numara si Marcel Dumitru, patronul clubului Dumars din Regie, un om de afaceri bogat, pasionat colectionar de femei frumoase si masini de lux.

Andreea si Marcel au colaborat, de-a lungul timpului, pentru realizarea unor programe de seara in clubul omului de afaceri, unde Andreea prezenta spectacole cu trupe muzicale si dansatori: Am colaborat cu Marcel, pentru ca organizam impreuna, in clubul Dumars, niste seri speciale, prezentate de mine. Asta se intampla miercurea. Veneau tot felul de trupe sa cante, dansatori, era o atmosfera foarte frumoasa.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.