Celebri si bogati la botezul fiului celei mai bune gimnaste din istorie

Nadia Comaneci isi boteaza astazi copilul, in Beverly Hills, la Biserica Ortodoxa romaneasca din Los Angeles, sub privirile atente ale presei americane.

Nasii de botez ai micutului sunt Anastasia Soare, supranumita regina sprancenelor, si managerul fostei gimnaste, Paul Ziert. Nume mari, precum Placido Domingo, George Clooney sau Arnold Schwarzenegger, au raspuns la invitatia romancei.

Nici fostul antrenor al Nadiei, Bella Karolyi, nu rateaza evenimentul, la fel si Teodora Ungureanu, una dintre fostele colege ale Nadiei.

Cea mai buna gimnasta a lumii isi boteaza astazi copilul, in Beverly Hills, la Biserica Ortodoxa romaneasca din Los Angeles, sub privirile atente ale presei americane. Nasii de botez ai micutului vor fi Anastasia Soare si managerul fostei gimnaste, Paul Ziert. Nume mari, precum Placido Domingo, George Clooney sau Arnold Schwarzenegger, au raspuns la invitatia romancei. Nici fostul antrenor al Nadiei, Bella Karolyi, nu rateaza evenimentul, la fel si Teodora Ungureanu, una dintre mai tinerele foste colege.

Paparazzi publicatiilor americane People, Star Magazine, National Enquirer, Globe, Weekly World News, de pilda, sau ai celor mai mari agentii de presa, isi cauta din timp cele mai bune pozitii pentru imortalizarea evenimentului unic din viata familiei Nadiei Comaneci: ceremonia de botez a lui Paul Dylan. Interesul starnit de botezul fiului primei gimnaste din istorie care a obtinut nota 10 se datoreaza si publicitatii evenimentului. In primul rand, Nadia si Bart au acceptat sa vanda primele imagini cu Dylan uneia dintre cele mai mari reviste de gen, People, care a acceptat oferta si a platit 1.000.000 de dolari pentru o coperta cu proaspatul cetatean al lumii.
Apoi, fiecare pas al pregatirii acestui botez a fost comunicat si in presa. Se stie de cateva saptamani unde are loc evenimentul, ce actori sau sportivi vin, ce romani celebri vor ajunge.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.