Productia in care va aparea vedeta se anunta de genul reality-show

Victoria Beckham, fosta membra a trupei Spice Girls, va prezenta in curand o emisiune de moda, a anuntat fostul manager al grupului muzical, Simon Fuller, informeaza BBC News Online. "Va fi mai serios decat un reality show, dar va fi amuzant pentru ca Victoria este haioasa", a declarat Fuller.

Fuller, in varsta de 46 de ani, a mai spus ca planuieste un sitcom despre una dintre fostele membre Spice Girls, Emma Bunton. "Emma vrea sa faca televiziune. A urmat cursurile unei scoli de actorie si are televiziunea in sange".

Fuller este managerul Victoriei si al sotului acesteia, fotbalistul David Beckham, si este responsabil pentru succesul unor emisiuni de televiziune de tip reality show precum Pop Idol si American Idol.

El a mai declarat ca s-a specializat in "crearea de faima si celebritate". Desi n-a fost el cel care le-a adunat pe cele cinci membre ale trupei Spice Girls, a reusit sa incheie un contract de inregistrari care a facut ca hitul de debut al formatiei, "Wannabe", sa ajunga in topurile din 37 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.