Robbie Williams a fost acuzat ca ar fi "furat" o melodie a lui Ashley Hamilton, fiul vitreg al lui Rod Stewart. Hamilton, a carui mama, Alana, a fost prima sotie a cunoscutului rocker, sustine ca, initial, el a colaborat cu Robbie la noua piesa "She's Madonna", precizeaza ClickNews.
Insa, la un moment dat, cantaretul ar fi decis sa apeleze la trupa Pet Shop Boys pentru finalizarea melodiei. "Am decis sa colaboram acum trei ani, intr-o dupa-amiaza, cand ne beam cafeaua impreuna intr-un bar. Imediat, amandoi am compus versurile. Recent, un prieten m-a sunat sa ma felicite pentru ca am o piesa pe albumul lui Robbie. Nici nu stiam la ce se referea. Am fost socat cand am aflat adevarul. Atunci cand colaborezi cu cineva, ai dreptul, in mod legal, la o parte din profit. Pot sa-mi sustin afirmatiile, pentru ca detin casete demo cu aceasta piesa. Cu siguranta, il voi da in judecata", a declarat Hamilton.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.