Dupa ce a nascut un baietel, actrita nu mai reuseste sa revina la forma care a consacrat-o
Bianca Brad, inainte de a deveni mamica, stralucea. Era regina make-up-ului, numele sau devenise un brand numai datorita felului in care arata, fara a mai lua in discutie performantele si calitat ile sale profesionale. Desi s-a recuperat serios dupa venirea pe lume a micutului Luca, fructul poves tii de dragoste dintre ea si Aurel Fratila, relatie care nu s-a oficializat inca, artista mai are de luptat cu kilogramele adunate in timpul sarcinii. Acestea se incapataneaza sa coboare, ba chiar i-au afectat un pic, credem noi si cariera profesionala.

Rolul principal din viitoarea telenovela a Antenei 1, Vocea inimii, pierdut de Bianca in favoarea unei actrite mai talentate si cu mai putine pretentii financiare, are de fapt cauza in teama produca torilor ca actrita nu va da bine pe sticla, silueta ei fiind inca departe de cea care o avea inainte de sarcina. Paparazzi ATAC au surprins- o pe actrita la o intalnire de cafea cu o prietena, pe o terasa din zona Dorobanti. Probabil ca Bianca face si ea greseala majoritatii mamicilor, se preocupa mai mult de copil si uita de ea. Stralucirea de odinioara pare cam prafuita si uitata sub masca de femeie cu responsabilitat i. Bianca Brad putem spune ca arata ca o mamica obisnuita, a uitat de farduri, de tinute care sa o scoata in evidenta, noroc cu BMW-ul X3 care spune singur pe strada ca inauntru se afla cineva cu potential financiar.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.