Artista spune ca are de mostenit cateva milioane de dolari din averea tatalui sau, decedat in anul 2000

Oana Zavoranu a ajuns, fara voia sa, sa joace in propria-i telenovela. Neajunga nd la o intelegere cu mama sa, Marioara, de a intra in posesia unei averi de cateva milioane de dolari, artista a fost nevoita sa apeleze la instanta, deschiza nd deja procesul prin care isi revendica drepturile.

Oana a acceptat sa vorbeasca, in premiera, despre relatia pe care o are cu cea care i-a dat viata, dar si despre mostenirea aflata la mijloc: Nu-mi vine sa cred ce se intampla, nu voiam sa se ajunga aici, mai ales ca eu sunt singurul ei copil. Este un proces lamentabil. E trist ca am fost nevoita sa fac asa ceva. Am incercat sa discut cu mama despre mos- tenire, dar nu am avut cu cine. E vorba despre foarte multi bani, de zeci de miliarde de lei bune, care mi s-ar cuveni in urma mostenirii lasate de tata, in 2000, cand a decedat. Atunci, eu i-am cedat mamei partea mea din avere, pentru administrare, crezand ca va sti ce are de facut.

Cand am vazut ca nu se ocupa cum trebuie de ea, i-am cerut dreptul sa o gestionez eu, dar mi-a transmis ca nu am nimic. De aceea am deschis proces. A fost o lovitura primita de la una dintre persoanele cele mai apropiate. Dar sunt o fire puternica, iar adevarul o sa iasa la iveala. Eu am fost un copil de care orice parinte ar fi mandru.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.