ESEC. Nu multa lume stie ca actritei Mihaela Barlutiu (alias Nicole Varlam din telenovela "Lacrimi de iubire") i se potriveste ca o manusa rolul de fata rea din film.

Asta pentru ca rasfatata pustoaica cu parul cret tocmai a picat examenul de Capacitate din aceasta vara. Secretara liceului "Decebal" din Capitala ne-a declarat ca Mihaela Barlutiu s-a inscris la aceasta unitate de invatamant pentru a sustine examenul la Scoala nr. 89 in sesiunea din iunie a acestui an, insa nu l-a trecut. Din pacate, se pare ca filmarile au extenuat-o si nu a mai avut timp de invatat. Mai mult decat bizar este insa faptul ca Mihaela va implini pe data de 7 octombrie 18 ani, adica o varsta numai buna de dat examenul de Bacalaureat.

Coelho versus Sadoveanu

Culmea este ca, potrivit cartii de vizita postate pe site-ul telenovelei, rebela Mihaela este sincer pasionata de literatura, scriitorii ei favoriti fiind Gabriel Garcia Marquez si Paolo Coelho.

Din pacate, in viata de zi cu zi, "creata" are insa de-a face mai mult cu Sadoveanu si Eminescu, motiv pentru care in curand isi va sarbatori majoratul visand inca la bancile liceului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.