IPOCRIZIE. La mai bine de un an de la "divortul" de "Blondy", Cristina Rus nu o poate ierta pe Andreea Banica.

Chiar daca in public si la mai toate evenimentele mondene cele doua blonde se imbratiseaza si chiar se pupa, lasand la vedere o mina foarte apropiata, relatia dintre ele este departe de a fi una de prietenie. Cristina, se pare, nu poate sa ii ierte fostei sale

colege excluderea din trupa "Blondy", iar toate manifestarile de afectiune sunt doar aparente. La un moment dat, Cristina a declarat ca i-ar surade o colaborare cu Andreea Banica, iar ori de cate ori are ocazia, afirma ca vorbeste foarte des la telefon cu fosta sa colega. In realitate insa, raporturile dintre ele sunt in continuare destul de tensionate si nici vorba de conversatii prietenesti la telefon sau de intalniri amicale. In cercul ei de cunoscuti, Cristina povesteste ca tot acest teatru nu este decat o chestiune de imagine si ca ea si Andreea nu vor mai fi niciodata prietene.

"Cantam peste pozitiv"

Cu toate ca se abtine sa o critice direct pe fosta sa colega, Cristina reuseste sa mai strecoare pe ici, pe colo, prin emisiunile televizate, si cate o informatie mai piscatoare la adresa Andreei. In emisiunea "Plaja lui Maruta", clujeanca a afirmat ca trupa "Blondy", in perioada in care a facut si ea parte din ea, nu a cantat niciodata live. "Cantam peste pozitiv", a declarat ea. Prin contrast, Cristina si-a propus, acum de cand este solo, sa-si infiinteze o trupa de instrumentisti pentru a canta live cat mai des, ea fiind deja acompaniata de un chitarist.

Urmarita de iubit

Desi este iubitul Cristinei de peste sapte ani, Calin, fostul chitarist al trupei "Desperado", nu prea o lasa singura in deplasarile ei prin tara. Ca sa fie prezent alaturi de ea la emisiunea lui Catalin Maruta, Calin a renuntat pentru o zi la cabinetul stomatologic pe care il conduce, in Zalau, si a venit la mare sa isi acompanieze iubita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.