Hitul “Tornero” a lui Mihai Traistariu a intrat in TOP 100 International direct pe locul 43. Acest clasament reprezinta topul celor mai difuzate piese la ora actuala in toata Europa. Intrarea pieselor se face prin alcatuirea unei medii a tuturor topurilor radio si tv din toata Europa iar primele 100 de pozitii intra in topul international.

Dupa ce "Tornero" a stationat timp de 5 saptamani pe locul 1 in Grecia, 3 saptamani pe locul 1 in Cipru in acelasi Top 100 si 3 saptamani pe locul 1 in Malta, precum si in topurile radio a inca 21 de tari, in acest moment piesa se afla in suficient de multe topuri incat sa intre si in topul 100 general..

Acesta performanta nu a mai fost atinsa nici macar de melodia "Dragostea din tei" a trupei O-ZONE care a prins in unele tari intr-o anumita perioada, in alte tari dupa 3-4 luni, iar in altele dupa abia un an... astfel ca, hit-ul nu a patruns in acelasi timp in suficiente topuri - incat media tuturor acestor topuri sa propulseze cunoscuta trupa in clasamentul international.

Datorita acestui nou succes de top, Mihai a mai semnat deja cateva contracte, cel mai recent dintre ele fiind cu celebra casa de discuri - Warner Brothers care se ocupa de promovarea solistului in 4 tari: Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda.

In afara de contractul cu tarile scandinave, solistul a mai semnat contracte cu Grecia, Cipru, Malta, Germania, Anglia, Franta, Austria, Elvetia, Belgia, Olanda, Luxemburg. Mai mult, artistul a primit propuneri si de la case de discuri din Italia si U.S.A .


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.