Dupa ce "Tornero" a stationat timp de 5 saptamani pe locul 1 in Grecia, 3 saptamani pe locul 1 in Cipru in acelasi Top 100 si 3 saptamani pe locul 1 in Malta, precum si in topurile radio a inca 21 de tari, in acest moment piesa se afla in suficient de multe topuri incat sa intre si in topul 100 general..

Acesta performanta nu a mai fost atinsa nici macar de melodia "Dragostea din tei" a trupei O-ZONE care a prins in unele tari intr-o anumita perioada, in alte tari dupa 3-4 luni, iar in altele dupa abia un an... astfel ca, hit-ul nu a patruns in acelasi timp in suficiente topuri - incat media tuturor acestor topuri sa propulseze cunoscuta trupa in clasamentul international.

Datorita acestui nou succes de top, Mihai a mai semnat deja cateva contracte, cel mai recent dintre ele fiind cu celebra casa de discuri - Warner Brothers care se ocupa de promovarea solistului in 4 tari: Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda.

In afara de contractul cu tarile scandinave, solistul a mai semnat contracte cu Grecia, Cipru, Malta, Germania, Anglia, Franta, Austria, Elvetia, Belgia, Olanda, Luxemburg. Mai mult, artistul a primit propuneri si de la case de discuri din Italia si U.S.A .