Mare bucurie ca a batut Steaua. Iar e Becali idolul Romaniei, iar a fost balamuc la Universitate, iar dezbateri peste dezbateri la televizor. Dar poate nu stiti ce-a declarat Gigi cu citeva ore-nainte de meci postului Realitatea TV: "Daca vine Basescu, plecam impreuna la Golden Blitz, daca nu, ne vedem acolo!".

Acum, eu n-am mai urmarit ce s-a intimplat dupa meci, deci nu stiu daca Basescu a fost cu Gigel iar la Golden Blitz. Sper insa ca, de data asta, a stat cuminte acasa, la un sprit cu doamna Basescu si ca, eventual, a sarbatorit victoria Stelei invitindu-si sotia la dans pe piesa aia a lui Scooter cu "tip, tip, tip, tiririp, tip, tip". Sper asta pentru binele nostru, al tuturor. Ca, daca cumva presedintele a recidivat, iar o sa se creada Gigel mai important decit este si-o sa inceapa sa-l invite pe Bush la cumetriile lui microbiste si sa-si exercite dreptul de a se simti jignit daca acesta o sa-l refuze, pe motiv ca tre’ sa mearga la o taiere de mot impreuna cu Copos de la Rapid.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.