Vedeta Antenei 1 pleaca astazi in SUA sa filmeze pentru pelicula americana Fall down dead, in care prietena sa are un rol principal
Vacanta de vara a luat sfarsit, ieri, pentru vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu. Si asta deoarece prezentatoarea Duminicii in familie a plecat azi in Statele Unite pentru a juca in filmul Fall down dead, in regia lui Jon Keeyes, pentru care semnase un contract inca de la inceputul acestui an. Imi iau zborul (n.r. - azi) catre America pentru a juca in filmul lui Keeyes, produs de New Film International, a declarat incantata vedeta. Marea surpriza insa o constituie intalnirea pe platoul de filmare cu o alta vedeta din Romania, Monica Barladeanu, cea pentru care Hollywood inseamna acasa.

Alaturi de prezentatoarea tv, romanca din Moldova, care a facut deja valuri in America, va avea un rol principal in aceeasi pelicula. Surpriza este cu atat mai mare cu cat Monica nu este numai colega Mihaelei, ci si o prietena foarte buna a acesteia. Absolut din intamplare joaca si Monica Barladeanu. Ambele am trecut de castinguri separate, a marturisit prezentatoarea postului din Baneasa.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.