N-o sa ghiciti niciodata cu ce subiect se ocupa emisiunea „Povestiri adevarate“ intr-o seara. Se ocupa de nea Costel, paznicul Cimitirului Andronache din Bucuresti.
Care nea Costel se ocupa, la rindul lui, cu urmatoarele: profanare de morminte, cafteli de babe, sex in capela cimitirului, violuri de babe si altele (alte violuri, normal). Si era ditamai halimaiul la "Povestiri adevarate": babe care-si puneau poalele-n cap si reproduceau explicit cuvintele urite pe care le auzisera de la nea Costel, patroane de firme de servicii funerare care zbierau la preotul responsabil de cimitir, pensionari nervosi etc.

Dupa difuzarea materialului de la cimitir, actiunea s-a stramutat in studio, unde au fost invitate o parte dintre babele violate, patroana de la funerare, o hartuita, un avocat si o femeie handicapata, de asemenea, violata, care statea cu spatele la camere, undeva intr-un plan secund. Cu aceasta femeie, prezentatorii au avut urmatorul dialog: "De ce v-a violat?", "A zis ca, daca nu fac ce spune, pune ciinii pe mine si nu ma mai lasa sa intru-n cimitir", "Si unde v-a dus sa va violeze?", "Pe morminte", "V-a violat pe morminte, doamna?", "Da", "Ce v-a spus dupa ce v-a violat?", "Ca ma lasa sa intru-n cimitir".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.