INDRAZNEATA. Cantareata a fost cea care a pus ochii pe actualul ei iubit, Alexandru, si tot ea cea care a initiat "asaltul" de cucerire.
Cunoscuta drept o fire dezghetata si indrazneata, veterana formatiei A.S.I.A., Sorana Mohamad, nu se da in laturi sa ia prima cuvantul nici in emisiunile televizate, dar nici in amor. Bruneta nu s-a dezmintit in aceasta privinta nici cand l-a cunoscut pe Alexandru, actualul ei partener, in urma cu trei saptamani. Aflata intr-un club de noapte din Capitala, Sorana l-a remarcat in multime pe acesta si, dupa ce l-a studiat cateva minute bune, l-a aratat si prietenelor care o insoteau.

Potrivit unor surse din anturajul cantaretei, aceasta le-a anuntat pe amicele sale ca il va aborda pe Alex, pentru ca "arata foarte bine si are ochii frumosi". Si vedeta chiar a trecut la fapte, reusind cu usurinta sa-l convoace pe Alex la o discutie. A doua zi, Sorana si-a anuntat cu surle si trambite prietenele ca are intalnire cu baiatul agatat cu o noapte inainte in club. Semn ca relatia celor doi evolueaza imbucurator este atat faptul ca au fost deja impreuna in vacanta pe Litoral, cat si ca vor merge ca pereche la nunta impresarului Florin Ionescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.