Dupa doua reprezentatii memorabile in Bucuresti, trupa britanica Uriah Heep va bucura si publicul din partea de Vest a Romaniei. Ei sosesc la Arad, la invitatia Primariei municipiului si vor canta in fata catorva zeci de mii de spectatori, pe scena amenajata in zona Strandului “Neptun”, sambata, 26 august.
In acelasi eveniment, trupe din zone muzicale destul de variate: Simplu, Margineanu, Pactifica, Berea Gratis si, in deschiderea propriu-zisa a greilor rock-ului britanic, vor evolua greii rock-ului banatean - Cargo. Recitalul Uriah Heep va dura circa o ora si jumatate si va fi un veritabil regal de muzica rock.

Circa 300 de kilograme cantaresc bagajele excedentare ale artistilor (doar instrumentele si efectele de scena), care sosesc cu avionul de la Londra la Budapesta, de unde vor fi transportati cu un autocar de lux. Vor fi cazati la Hotelul Continental, cu o zi inainte (25 august) si, tot acolo, vor sustine a doua zi o conferinta de presa si vor acorda autografe. Scena, deplasata special de la Bucuresti, va avea dimensiuni impresionante si va fi echipata cu doua seturi complete de backline (unul pentru trupele locale si un altul pentru invitatii speciali, incluzand traditionalii "munti de Marshall" (amplificatoarele preferate ale marilor chitaristi, printre care se numara, evident, si Mick Box, leader-ul dintotdeauna al grupului Uriah Heep. Din show nu vor lipsi, bineinteles, celebrele: ""Lady In Black", "Look At Yourself", "Tears In My Eyes", "July Morning".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.