DISTRACTIE. La un an de zile, dupa ce i-au surprins in premiera impreuna, paparazzii revistei "Ciao!" i-au fotografiat din nou pe Litoral pe istoricul Adrian Cioroianu si pe soprana Alexandra Coman, de aceasta data in ipostaza de logodnici.
Dupa ce si-au semilegalizat relatia amoroasa, cei doi s-au simtit mult mai liberi sa se exprime. Singura exceptie a fost faptul ca Alexandra Coman nu a mai facut plaja topless anul acesta. In rest, harjoneala in valuri si distractie la soare cat s-a putut.

Cu destule kilograme la vedere, Adrian Cioroianu s-a intrecut pe sine in acrobatii acvatice sub privirile Alexandrei. Grijuliu, liberalul revenea insa de fiecare data la iubita lui, pe care o prindea protector de mana. Incursiunea in valuri i-a facut evident mai multa placere istoricului, care s-a balacit fericit, in timp ce logodnica sa s-a multumit sa se amuze si sa-si despleteasca artistic parul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.