Artista ar accepta sa mai cante alaturi de fosta sa colega, Andreea Banica
Dupa o despartire cu scandal de fosta sa colega de trupa, Andreea Banica, Cristina Rus a ajuns la sentimente mai bune, declara nd chiar ca nu exclude o colaborare: Daca mi s-ar face aceasta propunere, as accepta. Nu as mai canta in vechea formula Blondy, ci ar fi o colaborare de genul Cristina Rus feat Blondy.

Ramane insa de vazut daca Andreea si Cristina vor canta din nou impreuna, deoarece solista trupei Blondy exclude din start o colaborare cu fosta sa colega, aceasta declarand ca nu ar reedita trupa nici in ruptul capului, pentru ca iI este bine asa cum e si, bineinteles, ca nu ar face niciodata un featuring cu fosta colega, deoarece nu mai vrea sa-si aminteasca de acele vremuri demult apuse, pentru ca a fost o perioada destul de neagra din viata acesteia, datorita nein- telegerilor dintre cele doua, aparute inca din primele momente ale infiintarii trupei. Altfel, Cristina urmeaza a-si lansa cel de-al doilea videoclip, la piesa O noua viata, melodie ce da si titlul urmatorului sau album. Lansarea va avea loc in toamna acestui an, mai exact pe data de 7 septembrie.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.