Intr-o zi, pe „Plaja lui Maruta“, era invitata Mirabela Dauer, impreuna cu baietii aia cu care cinta ea. In aceeasi zi si in aceeasi emisiune, a sunat o fana de-a lui Mihai Traistariu, care avea nu stiu ce revendicari in legatura cu cintaretul ei preferat.
A intervenit si Mirabela in convorbirea lui Maruta cu fana respectiva si, printre altele, i-a adresat o rugaminte: "Sa-l iubesti pe Mihai Traistariu, da’ sa ma iubesti si pe mine un pic!". Vedeti, stimati cititori, asa se construieste succesul. Prinzi la telefon un fan de-al lui Mihai Traistaru, il rogi sa te iubeasca un pic si pe tine, omului ii e rusine sa te refuze si, gata, ai cistigat un semiadmirator.

Pe urma, te duci sa-ti faci piata si o tanti care vinde castraveti te intreaba: "Doamna Mirabela, aveti idee ce mai face doamna Angelica Similea care eu o iubesc pe ea foarte mult?". Ii raspunzi prompt: "Am auzit ca face bine, dar nu vreti sa ma iubiti si pe mine un pic?". Tanti nu poate refuza, ca ii e jena, deci se cheama ca, pac, ai mai cistigat un semiadmirator.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.