DORINTA. Desi a facut parte din mai multe trupe, precum "Exotic", alaturi de Julia si Claudia sau "Blondy", alaturi de Cristina Rus, Andreea Banica isi revine rapid dupa despartiri.

Vedeta si-a dat seama ca nu poate trai fara muzica, de aceea, dupa fiecare ruptura de care a avut parte pe plan profesional, cu sau fara voia ei, ea a reusit de fiecare data sa-si recastige fanii.

Daca acum este pe cont propriu, fara a mai avea parte de o colega care sa-i ia din notorietate, blonda crede in continuare ca ea este cea mai vanata. Fapt care o deranjeaza pe alocuri, mai ales atunci cand are si altceva de facut, nu doar sa cante.

Cu o totala lipsa de modestie, Andreea povesteste ca nu poate respira fara a fi recunoscuta de fani. "As vrea uneori sa ies in oras si sa trec neobservata. Dar nu am reusit niciodata. Am incercat cu sepci, ochelari de soare, dar nu imi pare rau ca n-am reusit", a declarat ea intr-un interviu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.