MARGINALIZARE. La sfarsitul acestei saptamani va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente din viata Nadiei Comaneci. Este vorba despre botezul fiului ei, Paul Dylan.

Ceremonia religioasa va fi oficiata de Arhimandritul Nikodim si va avea loc la o biserica ortodoxa romaneasca din Hollywood, respectiv la "The Elevation of the Holly Cross". Lista invitatilor din Romania este destul de bogata si cuprinde vedete de prima mana, apropiati ai celebrei gimnaste. Daca Mihaela Radulescu sau Andreea Esca isi pregatesc bagajele pentru a fi prezente la emotionantul eveniment, Andreea Marin, de exemplu, nici macar nu a fost bagata in seama.

Desi toata lumea se astepta ca Zana sa-i fie alaturi Nadiei, iata ca celebra mama a avut cu totul alte preferinte. "Nu am invitat-o", ne-a declarat Nadia Comaneci nemaifacand nici un alt comentariu. Refuzul Zeitei de la Montreal de a o avea in preajma pe Zana Surprizelor lasa loc la diverse interpretari. Cu toate astea nu credem ca este vorba despre relatia din trecut pe care Nadia a avut-o cu sotul Andreei, Stefan Banica Jr. E surprinzator si daca tinem cont de faptul ca, la un moment dat, cele doua vedete erau chiar prietene, nu de putine ori fiind vazute impreuna la diverse evenimente.

Petrecere in Romania

Nasii micutului Paul Dylan sunt Anastasia Soare, cea care s-a ocupat de toate detaliile botezului, si managerul, cuplului Conner-Comaneci, Paul Ziert. Ceremonia va avea loc in aceeasi catedrala in care Nadia si George Clooney au fost la randul lor nasi. Invitatii vor petrece in cinstea lui Paul Dylan in celebrul Beverly Hills. Rudele si apropiatii Nadiei care nu pot ajunge la catedrala din L.A. vor avea ocazia sa participe la o petrecere organizata de campioana in Romania.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.