Actrita Daniela Nane nu s-a casatorit din dragoste. Intr-un interviu acordat revistei Ciao, actrita a iubit cu pasiune un barbat casatorit si s-a maritat cu Viorel Popa (protagonistul mai multor dosare penale, al caror prejudiciu este estimat la peste 200 miliarde de lei) de care nu era indragostita. Daniela spune ca, atunci cand s-a casatorit, inima ei batea cu putere pentru un barbat cu familie si copii. Se zvoneste ca ar fi vorba despre un renumit medic ginecolog. Intre ei a fost o pasiune arzatoare, insa amantul acesteia era casatorit de mai bine de 10 ani, asa ca idila s-a rupt.

S-a maritat cu Viorel Popa, pe care a declarat ca nu l-a iubit niciodata, dar pe care la inceput il aprecia. Stima pentru el nu a durat insa mult, dandu-si seama ce fel de persoana este. Mai mult, Daniela are un baietel de aproape 5 ani, care a venit pe lume atunci cand actrita era impreuna cu sotul ei. Nane a declarat ca este un copil facut din dragoste, afirmatie care ne face sa deducem ca nu este facut cu Viorel Popa. Atunci tatal sa fie barbatul cu care a avut o aventura? La aceasta intrebare, Daniela nu a vrut sa raspunda. Dupa ce a divortat, actrita spune ca s-a simtit eliberata de o povara chinuitoare, iar acum in sfarsit iubeste un alt barbat alaturi de care este extrem de fericita. In cariera, este dispusa sa faca si compromisuri, spunand ca, daca ar veni Spielberg si i-ar cere sa se culce cu el pentru rolul principal intr-un film, s-ar gandi mult inainte sa-l refuze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.