Sub privirile ingaduitoare ale absolventilor mai vechi ai Scolii Vedetelor, cei 24 de tineri care isi incearca norocul in generatia a doua si-au facut debutul "in public".
Asta s-a intamplat miercuri seara in discoteca "Escape Why Not", unde TVR2 i-a adunat pe cei care au aparut acum zece ani la emisiunea mai-sus mentionata si i-a prezentat celor pe care va trebui sa-i "obladuiasca", dar si sanctioneze la nevoie. De ce? Pentru ca, de data aceasta, fostii "invatacei" vor face parte, rand pe rand, din juriul care va decide cine e suficient de talentat incat sa ramana la "scoala" si cine va fi nevoit sa plece.
De la petrecerea de debut nu au lipsit Adrian Despot - care a venit imprepuna cu sotia. In afara de faptul ca actualul solist al formatiei Vita de Vie s-a lansat la TVR, el a fost acum ales pentru a compune cateva dintre melodiile care le vor testa celor "mici" calitatile vocale. Nu mai putin de 24 de tinerei, cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani, isi incearca norocul dupa cei 10 ani de vacanta ai emisiunii-concurs.

"NOI SUSTINEM FATA"

Nicoleta, prezenta feminina din Hi-Q, a venit impreuna cu colegii de trupa, Mihai si Florin, cu care a interpretat melodia "Gasca mea". Cei doi baieti au marturisit ca au venit sa "sustina fata". Gianina Corondan, cea care va prezenta emisiunea, a jucat rolul de amfitrioana si in acea seara. Ea i-a prezentat pe "directorul" Titus Muntean, pe "doamna profesoara" Iuliana Marciuc, precum si alte "cadre didactice" si a impartit diplome "de excelenta" veteranilor.

HAI, FAMILIA DINAMO!

La eveniment a fost prezenta si iubita lui Ultra TT, adica "bebelusa porno" care, ca si prietena lui Calin Geambasu, si-a filmat partenerul in timp ce acesta isi canta melodiile. Nu multi isi aduc aminte ca Giulia, ex-Candy, si Lili Sandu - viitoarea sotie a lui Bogdan Stelea - au facut si ele parte din "Scoala Vedetelor". Ei bine, cele doua soliste nu au ratat ocazia de a ne aminti acest lucru. In discursul pe care a vrut neaparat sa-l tina cand a primit dimploma tvr-ista, Lili a multumit nu cu vreo faza conventionala, ci strigand din toata inima "Hai, Dinamo!", mentionand ca acum face, practic, parte din "familia Dinamo".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.