Despartirea de trupa care a consacrat-o - Mandinga - nu a afectat-o nici pe departe pe Elena, care dupa doar sase luni de lipsa din show-biz a revenit cu un nou album, o noua trupa si foarte multe solicitari de concerte. Astfel, dupa ce a evoluat live in deschidere la concertul Vayei con Dios de la Callatis, Elena a fost invitata sa cante la botezul fetitei lui Mutu, ce va avea loc la Ibiza.

- Elena, ai evoluat in aceeasi seara cu Vaya con Dios pe scena de la Callatis. Cum ai reusit sa te tii departe de scandalurile de la festival?

- Pentru mine, Callatis a fost chiar o reusita. Sunt foarte multumita de cum am evoluat. Am cantat live si nu am avut probleme cu sunetul, cum s-a intamplat in cazul altor colegi de-ai mei. Cel mai mult m-a impresionat publicul, care m-a primit foarte bine, desi eu am lipsit aproape sase luni din show-biz. Singura problema a fost ca nu am avut cabina si a trebuit sa ma schimb undeva la machiaj. Cred ca organizatorii ar trebui ca pe viitor sa nu mai faca distinctie atat de evidenta intre artistii romani si vedetele internationale si sa-i trateze pe toti la fel.

- Cum a evoluat cariera ta dupa despartirea de Mandinga?

- A fost o miscare buna si sunt foarte multumita de modul cum decurge cariera mea in prezent. Pe mine nu ma avantaja noul proiect Mandinga, nici ca voce, nici ca imagine. Noul lor single Gooci chiar nu s-ar fi potrivit cu vocea mea. Am facut foarte bine ca am renuntat la colaborarea cu Mandinga, chiar daca a trebuit sa stau ceva vreme departe de scena.

- S-a speculat in presa ca nu ar fi fost o despartire tocmai amiabila. A existat un scandal la plecarea ta din trupa?

- Nu. A fost chiar o despartire de comun acord. E adevarat ca presa a speculat existenta unui scandal, dar nu a fost asa. Eu am facut o noua trupa alaturi de alti sapte instrumentisti, de fapt am mers tot pe formula veche din Mandinga. Am pastrat si colaborarea cu Laurentiu Duta, mai ales ca melodiile lui chiar ma avantajau.

- Ai scos deja un album in noua formula?

- Da, noul album este de trei zile pe piata si pot sa spun ca am auzit deja lucruri foarte bune despre el. De altfel, ne si pregatim pentru o lansare pe masura, insa in aceasta perioada avem foarte multe solicitari de concerte, asa ca va trebui sa amanam evenimentul pentru la toamna. Vrem sa facem un show, am si contactat deja un regizor pentru asta. Va fi un spectacol mai mare, care va avea loc in septembrie sau la inceputul lunii octombrie. Tot in toamna va aparea si un nou videoclip care va marca si o schimbare de look. Imi doresc foarte mult ca la fiecare videoclip sa aducem ceva nou la capitolul muzica, dar si ca imagine.

- Veti canta si la Mamaia?

- Nu. Anul acesta nu vom merge la Festivalul Mamaia, insa anul viitor mi-as dori mult sa concurez si pentru Mamaia si chiar la "Cerbul de Aur".

- In schimb, am inteles ca ai fost invitata la botezul fetitei lui Mutu, de la Ibiza...

- Da, am primit un telefon de la o persoana din partea lui Mutu, care ne-a invitat sa cantam acolo. Am inteles ca lui Consuelo ii place foarte mult stilul flamenco, si muzica noastra in special, si a vrut neaparat sa cantam la botezul fiicei lor.

- Vei avea parte de vacanta anul acesta?

- Sper din tot sufletul. Eu am vrut sa-mi iau o vacanta in luna septembrie, insa atunci avem foarte multe solicitari de concerte si nu s-a putut. Am decis cu cei din trupa sa ne luam cateva zile in perioada 20-26 august, mai ales ca cei mai multi dintre ei nu sunt din Bucuresti si vor sa mai ajunga si ei pe acasa sa-si vada familiile. In ce ma priveste, mi-as dori foarte mult sa ajung anul acesta pe Coasta de Azur si sper sa nu o ratez.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.