Datele problemei fiind stabilite - nasi, biserica, restaurant, domnisoare de onoare - au mai ramas de pus la punct detaliile legate de tinute. In ceea ce-l priveste pe mire, adica pe Gabi Trifu, acesta va imbraca un costum tipic american cu brau si papion. Hainele lui sunt deja cumparate. Problema este, ca intotdeauna, mireasa. Desi a primit rochia cadou de la firma a carei imagine a fost timp de cinci ani, accesoriile au ramas in sarcina ei.

Bijuteriile, pantofii si geanta au fost bifate pe lista, insa, traditionala jartea a fost omisa. Intoarsa din "excursia burlacelor", din Palma de Mallorca, unde a petrecut cu domnisoarele de onoare, prezentatoarea s-a dat de ceasul mortii sa o obtina. Si, potrivit traditiilor dupa care se ghideaza, procuratorii trebuie sa fie cavalerii de onoare, in cazul de fata, patru americani. Total neorientati, baietii au alergat o zi intreaga prin cele mai mari mall-uri din Florida sa o gaseasca iar cand au facut-o au stat cu orele pe telefon pentru a reusi sa aleaga modelul ideal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.