Curaj. Andreea Raicu a asteptat sa implineasca 29 de ani pentru a avea curajul sa paraseasca cuibul parintesc

Vedeta si-a construit casa visurilor si, nerabdatoare sa se mute in ea, a inceput marea goana birocratica, devenind un client de nadejde al notarilor. Bruneta locuieste in prezent intr-un imobil pe care il imparte cu mama si bunica ei. Constienta probabil ca a ajuns la o varsta la care ar fi trebuit deja sa isi inceapa viata pe cont propriu, Andreea s-a apucat de construirea unei case. Si se pare ca lucrul se apropie de final si incepe isteria intocmirii actelor.

Vedeta de la Prima TV a fost surprinsa, in urma cu cateva zile, de paparazzii "Averea" trecand pragul unui notariat, insotita de avocat. Hartiile din mana sa tradau faptul ca scopul vizitei vizeaza o casa. Potrivit surselor, decizia Andreei de a parasi cuibul parintesc nu are nicio legatura cu relatia pe care aceasta o are cu familia sau cu aparitia unui barbat in viata sa. Chiar ea recunoaste ca este un pas firesc pe care trebuia sa-l faca de mai demult.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.