Noroc. Sorana de la A.S.I.A. si Alex, ultima ei cucerire, au participat joi seara la o expozitie de fotografie braziliana. Vizibil schimbata, cantareata parea foarte fericita la bratul lui Alex, pe care l-a sarutat in vazul tuturor de mai multe ori. Vedeta voia sa demonstreze ca succesul este punctul ei forte

Chiar daca nu a trecut mult timp de cand s-a despartit de Andrei, cu care a avut o relatie cu dus-intors, Sorana si-a gasit imediat alinarea in bratele lui Alex. Acesta este un tanar om de afaceri, ce activeaza in domeniul instalatiilor sanitare. Cum cifra lui de afaceri este in continua crestere, Sorana s-a gandit sa profite putin de pe urma acestui fapt. El s-a oferit sa-i deschida si noii sale iubite o firma de care sa se ocupe chiar ea. Surse din anturajul lor spun ca este vorba de o agentie de PR. Cat este dragoste si cat imagine din aceasta "uniune" vom vedea probabil peste cateva luni.

Strategie de marketing

Veterana trupei A.S.I.A. nu este la prima incercare de acest fel. Andrei, fostul ei iubit din Chisinau, avea si el propria-i afacere in domeniul dulciurilor. Dupa ce s-a scris in presa ca Sorana ii va deveni partenera si pe plan profesional, lucrurile au luat o alta intorsatura. Cantareata si-a inaugurat dintr-o data propriul restaurant. Numai ca acel local nu ii apartinea, asa cum a lasat ea sa se inteleaga. Vedeta si-a pus la bataie doar numele, pentru imagine.

Se vede treaba ca Sorana are in cap o foarte buna strategie de marketing din moment ce aproape toti barbatii din viata ei au propriile lor firme. Oamenii din jurul vedetei sunt tentati sa creada ca aceasta trebuie sa aiba neaparat un umar pe care sa se sprijine nu la nevoie, ci... strict in afaceri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.