Zapada le-a venit de hac lui Adi si Mihai, doi dintre componentii formatiei Akcent. Zilele trecute, acestia s-au chinuit mai mult de 48 de ore sa ajunga de la Constanta la Bucuresti si au jurat ca nu vor mai pleca niciodata iarna de acasa fara haine groase si lopeti in portbagaj.

Primul blocaj a intervenit linga podul de la Cernavoda. Baietii au incercat sa iasa din nameti, apoi sa dezghete anvelopele cu prosoape, pentru ca in final sa fie scosi din necaz de un utilaj de deszapezire care i-a condus pina la Fetesti.
Acolo au ramas din nou blocati. Pentru ca nu au gasit nici o camera libera la hotelul din localitate, Adi si Mihai s-au adapostit in cazarma jandarmeriei. In dimineata urmatoare, cei doi au decis sa abandoneze masina si sa plece spre Capitala cu trenul. Au pierdut insa trenul si au sfirsit prin a fraterniza cu localnicii in jurul unui gratar cu fripturi.
Unul dintre noii prieteni le-a propus, la un moment dat, sa-i conduca pina la Tandarei, insa masinile au ramas din nou blocate in zapada. Un alt utilaj a salvat situatia, ajutindu-i pe baieti sa ajunga pina la hotelul din Tandarei. A doua zi, Adi si Mihai au pornit din nou spre Bucuresti. Au ajuns tirziu in noapte, dar numai dupa ce s-au luptat din nou cu zapada.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.